Osnovano udruženje niških gritera

Bez autora
Feb 03 2013

Udruženje Centar lokalne demokratije LDA, Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana i Turistička organizacija Niša, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije oformili su servis volontera domaćina grada po uzoru na rad Global Greeter Network-a.Mladi u Nišu koji vole i poznaju svoj grad, a žele da ga u najboljem svetlu prikažu posetiocima će kroz ovaj servis dobili priliku da, kao domaćini grada, na specifičan, manje formalan način ukazuju dobrodošlicu svim budućim posetiocima grada.

Osnovano udruženje niških griteraUdruženje Centar lokalne demokratije LDA, Kancelarija za mlade Gradske opštine Medijana i Turistička organizacija Niša, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije oformili su servis volontera domaćina grada po uzoru na rad Global Greeter Network-a.

Mladi u Nišu koji vole i poznaju svoj grad, a žele da ga u najboljem svetlu prikažu posetiocima će kroz ovaj servis dobili priliku da, kao domaćini grada, na specifičan, manje formalan način ukazuju dobrodošlicu svim budućim posetiocima grada.

Volonteri će se truditi da gostima, koji se budu prethodno prijavili za ovu uslugu, pruže mogućnost otkrivanja skrivenih lepota Niša, pomoći u sticanju novih prijateljstava, saznanja o stanovnicima grada i svakodnevnom životu u njemu.

Pored dobrog poznavanja teritorije i istorije grada, potrebno je da griteri poznaju strane jezike, minimum engleski, a poželjno je i znanje drugih jezika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik